آگاهی از برند به کمک گوگل ادز

آگاهی از برند

ایجاد آگاهی از برند، فرایندی زمانبر و دشوار است، به خصوص زمانی که در تلاش برای دستیابی به یک مخاطب هدف خاص هستید. اینجاست که گوگل ادز می تواند به شما کمک کند.

اکثر بتیم های بازاریابی، تبلیغات گوگل را به دلیل کارایی آن دوست دارند. با تبلیغات در گوگل ادز می‌توانید ROAS را ببینید، اندازه‌گیری کنید، آن را بهبود ببخشید و به عبارت بهتر، با آن زندگی کنید. اما، بسیاری از ما به این علت که کمپین brand awareness، فاقد آن جزئیات مشخص است، سردرگم می شویم.

بنابراین، این راهنمای مختصر را گردآوری کرده ایم تا به شما کمک کند بتوانید از Google Ads به نفع برند سازی خود استفاده کنید.

چگونه از گوگل ادز برای افزایش آگاهی از برند استفاده کنیم؟

Google Ads تعدادی شبکه دارد که می‌توانیم از آنها برای افزایش آگاهی از برند استفاده کنیم، بنابراین اجازه دهید هر یک را با جزئیات بررسی کنیم:

روش تبلیغات نمایشی واکنشگرا (RDA)

بهترین راه سنتی و مسلماً بهترین راه برای استفاده از تبلیغات گوگل برای ایجاد آگاهی از برند، استفاده از روش نمایش گوگل است. روش نمایش به شما مزیت دسترسی زیاد و کلیک‌های نسبتاً ارزان را می‌دهد که راهکاری ایده‌آل است تا نام تجاری خود را تا حد امکان با روشی مقرون‌به‌صرفه جلوی دید کاربران قرار دهید.

اهمیت آگاهی از برند

برای ایجاد brand awareness، مهمترین هدفی که به دنبال آن هستیم، به حداکثر رساندن بازدیدکنندگان با حداقل هزینه است. این بدان معناست که تبلیغات نمایشی واکنش‌گرا (RDA) نسبت به تبلیغات بنری سنتی می توانند در وب سایت های بیشتری نمایش داده شوند و بنابراین می توانند بازدیدکنندگان ارزان تری را برای شما به ارمغان بیاورند.

شاید آنها را نتوان زیباترین نوع تبلیغات به شمار آورد، اما در این مرحله، تنها چیزی که واقعاً به آن اهمیت می‌دهیم این است که کسی نام برند شما و یک پیام کلی را ببیند.

هدف اصلی این نوع تبلیغ، آگاهی از برند است، پس ما می‌خواهیم جذابیت بیشتری نسبت به رقبا داشته باشیم. به عنوان هدف اصلی در این مرحله بهتر است از روش‌های هدف‌یابی مبتنی بر صفحه «فرود»، «موضوعات» و «کلمات کلیدی» اجتناب کنیم و در عوض بر مخاطبان متمرکز شویم.

مطالعات بیشتر: منظور از A/B تست در دیجیتال مادکتینگ چیست؟

در حقیقت، به منظور افزایش آگاهی از برند ما به دنبال مخاطبین هستیم و تا زمانی که بتوانیم توجه افراد را به روشی هوشمندانه به نام برند جلب کنیم، وظیفه خود را به درستی انجام دادیم.

روش جستجو

روش جستجو به طور سنتی برای هدایت ترافیک به سایت شما (به منظور تبدیل) استفاده می شود، اما نمایش تبلیغ شما در نتایج نیز می تواند برای ایجاد brand awareness عالی باشد.

حتی اگر روی تبلیغات شما کلیک نشود، نمایان شدن نام برند شما باعث جلب توجه کاربران برای انتخاب محصول یا خدمات شما در آینده خواهد شد.

علاوه بر این، می توانید از تکنیک های هوشمندانه ای مانند قرار دادن تبلیغات خود در جستجوی نام های تجاری رقبا استفاده کنید. یا می توانید از بازاریابی مجدد برای هدف قرار دادن تبلیغات جستجو برای افرادی که مشابه مشتریان فعلی شما هستند، استفاده کنید.

با این حال، به خاطر داشته باشید که دریافت کلیک ها در روش جستجو بسیار پرهزینه تر از روش تبلیغات نمایشی است.

اما آن کلیک‌هایی که دریافت می‌کنید معمولاً از سوی کاربران فعال‌تر و علاقه‌مندتری می‌آیند که فعالانه به دنبال خدماتی هستند که شما ارائه می‌دهید.

ارزیابی آگاهی از برند

معیارهای زیادی وجود دارد که می تواند نشان دهنده بهبود آگاهی از برند باشد، اما هیچ قانون مشخصی وجود ندارد که بتوانید برای تعیین موفقیت یا شکست خود اندازه گیری کنید.

آگاهی از برند چیست؟

با این حال، شما باید ارزیابی brand awareness را با توجه به بازدیدکنندگان و مخاطبین انجام دهید.

پس معیارهای زیر می تواند برای شما مناسب باشد:

  • تعداد بازدیدهایی که از تبلیغات در گوگل ادز دریافت کرده اید
  • تعداد کلیک‌ها بر حسب تعداد افرادی که به تبلیغات شما واکنش نشان داده اند
  • نرخ پرش (Bounce Rate) برای اطمینان از اینکه ترافیک هرزنامه ارسال نمی کنیم

البته Bounce Rate اهمیت چندانی برای افزایش آگاهی از برند با تبلیغات گوگل ادز ندارد چون ما فعلا به دنبال افزایش ترافیک هستیم، و انتظار نداریم که آنها مشتریان واقعی باشند.

بنابراین، برای ارزیابی موفقیت کمپین های آگاهی از برند در گوگل ادز، بهتر است عملکرد کلی کل وب سایت، قابل اندازه گیری باشد. 70 درصد از مشتریان هنگام جستجوی محصول به دنبال فروشندگان شناخته شده می گردند، بنابراین نتیجه کمپین های brand awareness شما در گوگل ادز باید CTR بالاتر، نرخ تبدیل بالاتر و احتمالاً جستجوهای بیشتر درباره برند شما باشد.

مطالعات بیشتر: پرسونا چیست و کاربرد آن در کمپین های مارکتینگی

بهتر است، هر زمان که کمپین‌های brand awareness را در گوگل ادز راه‌اندازی می کنید، آنچه را که در کانال Direct و کمپین برند تولید می شود، زیر نظر بگیرید. اگر پیشرفت‌هایی در آنجا مشاهده کردید، می‌توانید مطمئن شوید که کمپین شما مسیر درستی را طی می کند.

نتیجه گیری

در نهایت، می توان گفت تبلیغات در گوگل ادز می تواند ابزاری عالی برای دیده شدن برند شما توسط جمعیت هدف تان باشد. اما متأسفانه، ارزیابی اینکه واقعاً این کمپین چقدر خوب عمل کرده است، فوق‌العاده چالش برانگیز است.

اساساً برای سنجیدن موفقیت کمپین آگاهی از برند در google ads باید به تاریخچه بازاریابی اعتماد کنید. چون صدها سال، است که تنها روش موثر در brand awareness، بازاریابی بوده است.

پس اگر صد سال پیش، این شیوه جوابگو بوده، الان هم برای برند شما عمل خواهد کرد. فقط باید با شیوه های نوین بازاریابی آشنا باشید..

برای اطلاعات بیشتر در مورد روش های بازاریابی و افزایش آگاهی از برند در Google Ads یا هر نکته دیگری درباره تبلیغات گوگل، می توانید با کارشناسان شانارگروپ تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.

دسترسی به محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *