مراحل آموزش دریافت SSL رایگان
1 – ابتدا وارد وبسایت روبرو شوید : https://www.sslforfree.com
2 – آدرس وبسایت خود را وارد نمایید و Create Free SSL Certificate را کلیک نمایید.
3 – پس از لود شدن صفحه ، از سه طریق میتوانید وبسایت خود را تایید نمایید.گزینه دوم یعنی Manual Verification را انتخاب نمایید.
4 – بر روی گزینه Manually Verify Domain کلیک نمایید.
5 – دو فایل معرفی شده را دانلود نمایید و به گونه ای که توضیح داده شده در هاست خود قرار دهید ( داخل روت هاست [ یعنی public_html ] خود پوشه well-known. را بسازید و داخل آن پوشه ای دیگر به نام acme-challenge ساخته و دو فایل دانلود شده را در داخل این پوشه آپلود نمایید. ) پس از آپلود کردن فایل ها و اطمینان از آپلود صحیح آنها در داخل هاست خود ، روی گزینه Download SSL Certificate کلیک کنید.
توجه : اگر فایل well-known. را در سی پنل ایجاد کردید اما نمایش داده نشد، از منوی بالای سی پنل بر روی settings کلیک نمایید و سپس گزینه “(Show Hidden Files (dotfiles” را تیک بزنید و آن را save کنید.
6 – اگر فایل ها را به درستی در هاست خود آپلود کرده باشید ، با صفحه زیر روبرو خواهید شد :
7 – سه باکس نمایش داده خواهد شد ( Certificate ، Private Key ، CA Bundle ). حال میبایست این گواهینامه دریافت شده را بر روی هاست خود نصب نمایید.در اینجا نحوه نصب بر روی هاست های سی پنل (Cpanel) را توضیح می دهیم.
آموزش دریافت ssl رایگان نصب روی CPanel :
8 – وارد پنل هاست خود شوید (برای وبسایت هایی که از سی پنل استفاده میکنند : Example.com:2082 )
9 – در قسمت Security بر روی SSl/TLS کلیک نمایید.
10 – در قسمت ( Install and Manage SSL for your site ( HTTPS بر روی Manage SSL sites کلیک نمایید.
11 – در صفحه باز شده ، دامنه مدنظر خود را انتخاب نمایید و باکس های موجود را با اطلاعات دریافت شده در مرحله ۷ تکمیل نمایید.
12 – بعد از وارد کردن اطلاعات ( Certificate ، Private Key ، CA Bundle ) بر روی Install Certificate کلیک نمایید.
SSL شما با موفقیت راه اندازی شد. حالا میتوانید با ابزارهای انلاین این موضوع چک کرد. (تو این مقاله قصد داریم با وب سایت sslshopper.com این کارو انجام بدیم )
1 – ابتدا وارد سایت روبرو شوید : sslshopper.com
2 – در قسمت Server Hostname آدرس سایت خود را وارد کرده و روی Check SSL کلیک کنید.
3 – در صورتی که تمامی مراحل SSL به درستی انجام شده باشد. با پیغام زیر مواجه میشوید.
فرق بین HTTP و HTTPS چست ؟
میتوان با بهره بردن از HTTPS (حرف S در اینجا به معنی امن است) انتقال اطاعات بین سیستمها را با امنیت انجام داد. با دریافت گواهی SSL می توان یک لایهی امنیتی در اتصال بین وبسرور و مرورگر وب ایجاد کرد.
HTTP مخفف HyperText Transfer Protocol (پروتکل انتقال فرا متنی) است. این پروتکل امکان ایجاد ارتباط بین سیستمهای مختلف را فراهم میکند. پروتکل یاد شده عموما به منظور انتقال دادهها از یک وبسرور به یک مرورگر وب که در آن صفحات وبسایتها به نمایش در میآیند مورد استفاده واقع میشود. مشکل اینجا است که HTTP دادهها را رمزنگاری نمیکند و به همین دلیل افراد شخصثالث میتوانند به اطلاعاتی که بین سیستمها و تحت این پروتکل منتقل میشوند دسترسی داشته باشند.
بدون HTTPS دادههایی که بین سرور و مرورگر رد و بدل میشوند، ناامن خواهند بود. اهمیت این موضوع بخصوص برای سایتهایی که در آنها اطلاعات مهم و حساس ارسال و دریافت میشود بیشتر است که از این جمله میتوان به وبسایتهایی که فعالیت اقتصادی دارند یا از درگاههای پرداخت آنلاین بهره میبرند اشاره کرد.
گواهی ssl انواع مختلفی دارد که به ترتیب سطح اعتماد به شرح زیر هستند :
Extended Validation (EV) SSL Certificates
Organization Validation (OV) SSL Certificates
Domain Validation (DV) SSL Certificates