معرفی بهترین سایت های اشتراک گذاری ویدئو

سایت های اشتراک گذاری ویدئو

با افزایش ارتباطات و سرعت و ضریب اطمینان بالاتر ارتباطات اینترنتی در این سالها و افزایش مشارکت فعال کاربران، سایت های اشتراک گذاری ویدئو مورد توجه بسیاری قرار گرفته اند. اکثر محتوایی که امروز از حجم اینترنت ما می کاهد، متلعق به فایل های ویدئویی با انواع فرمت ها اعم از MP4، TS و… است. با ظهور تکنولوژی های بروزتر از جمله واقعیات مجازی و فیلم های چند بعدی، این توجه چندین برابر هم خواهد شد.
ایجاد یک ویدیو می تواند محصولات و خدمات را ارتقا دهد، اما فقط در صورت جذب بینندگان. خوشبختانه وب سایت ها و سیستم عامل های زیادی برای به اشتراک گذاری ویدیو وجود دارد. برخی از آنها مقصد روزانه و موقت اما با مخاطبان فراوان هستند. برخی دیگر از سایت ها مکان های خاصی را برای کاربران خاص تهیه می کنند.
سیستم عامل های ویدئویی آنلاین به کاربران امکان می دهند فیلم های خود را در اینترنت بارگذاری کنند، به اشتراک بگذارند یا فیلم های خود را به صورت زنده پخش کنند. این موارد می تواند برای تماشای عموم مردم یا برای کاربران خاص در یک شبکه مشترک باشد. مشهورترین وب سایت میزبانی ویدئو یوتیوب است با 2 میلیارد کاربر فعال تا اکتبر 2020 و گسترده ترین کاتالوگ فیلم های آنلاین.

برخی از کشورها در جهان محدودیت هایی را در یوتیوب ایجاد می کنند، بنابراین برخی از این کشورها دارای وب سایت های منطقه ای برای اشتراک ویدیو هستند. در کشور ما نیز برای برای بارگزاری و تماشای آنلاین تصاویر و ویدئوها به طور عمده از سایت های زیر استفاده می شود.

  •  آپارات (https://www.aparat.com)
  • تماشا (https://tamasha.com)
  • نماشا (https://www.namasha.com)
  • دالفک  (https://www.dalfak.com)
  • دیدستان (https://www.didestan.com)
  • میهن ویدئو (https://mihanvideo.com)
  • نمایش (http://namayeshtv.ir)
  • جعبه (https://jabeh.com)

برای درک بهتر اینگونه وبسایت ها و شبکه های اشتراک گزاری ویدیو تصمیم گرفته ایم به بررسی ویژگی های یوتیوب که یکی از بهترین و معروفترین سایت های اشتراک ویدئو در جهان محسوب می شود، بپردازیم.

یوتیوب؛ ویژگی ها و مزایا

بدون شک، یوتیوب شماره 1 سایت های اشتراک گذاری ویدئو در اینترنت است، حتی محبوب تر از تلویزیون. وقتی افراد نیاز به اشتراک گذاری ویدئوی خود دارند، این شبکه، اولین سایتی است که به ذهن آنها خطور می کند. اگرچه، سیاست یوتیوب بسیار سختگیرانه است، به ویژه موارد مربوط به حق انتشار یا همان کپی رایت.

به عنوان مثال، وقتی کاربران ویدیوی خود را بارگذاری می کنند، اگر مطالب تکراری، صریح و بدون ذکر شخص ثالث و همچنین بدون اجازه مالک باشد، از انتشار آن جلوگیری می کند. بنابراین اگر یوتیوب فایل ویدئویی شما را قبول نمی کند، می توانید آن را در قالب، قالب های سازگار با Flash یا HTML5 در سایت خود بارگذاری کنید. متناوباً، می توانید برای انتشار فیلم های خود به سایر سایت های اشتراک ویدیو مذکور در بالا مراجعه کنید.
یوتیوب متعلق به گوگل الفبت است، و از نمایه سازی ماشینی برای نمایه سازی و جمع آوری پیشنهادات برای کاربران بهترین استفاده را می کند و از حداکثر کیفیت یعنی 8K و همچنین محتوای HDR پشتیبانی می کند که می تواند در هر یک از قالب های ویدیویی معروف مانند MP4، بارگذاری شود. این بدان معناست که امکاناتی برای ایجاد درآمد از طریق یوتیوب برای سازندگان وجود دارد.

سایت اشتراک گذاری یوتیوب
برای ایجاد درآمد از طریق تبلیغات قبل از پخش و اواسط دوره که از طریق AdSense تسهیل می شود، سازندگان باید حداقل 1000 مشترک داشته باشند که در مجموع از یک سال گذشته حداقل 4000 ساعت ویدئوهای او را دیده باشند. این قوانین از ابتدای سال 2018 اجرا شد. علاوه بر این، سازندگان با حداقل 50،000 مشترک اکنون می توانند محتوای اختصاصی و کالاهای دیگر را در ازای پرداخت اشتراک ماهانه 4.99 دلار به بینندگان ارائه دهند.
علاوه بر این، کانال هایی با حداقل 10 هزار مشترک می توانند کالاهای رسمی خود را از طریق قفسه کالا بفروشند، این ردیف شامل محصولات دارای پشتیبانی رسمی موجود در زیر ویدیوها است. با مراجعه به داشبورد یوتیوب Studioیا استفاده از برنامه های اختصاصی، سازندگان می توانند آماری مانند کل مشترکان، میزان بازدید کامل و مشاهده نظرات درباره ویدیوها را مشاهده کنند.

آنها همچنین می توانند داده هایی مانند منبع ترافیک، سن بینندگان، جنسیت آنها، دستگاه های مورد استفاده را تجزیه و تحلیل کنند و از فعالیت کاربر مربوط به ویدیوها یک آمارکلی داشته باشند. به عنوان یک سازنده، می توانید از سایت دسکتاپ یوتیوب یا برنامه ها برای بارگذاری فیلم، ایجاد فیلم یا افزودن شورت (داستان های به سبک اینستاگرام) برای مهیج کردن کار در حال انجام استفاده کنید.
ناگفته نماند که، برنامه سازندگان یوتیوب یکی از پیشرفته ترین برنامه ها است زیرا از طریق کارگاه های آموزشی، ایجاد پشتیبانی زیرساختی از طریق استودیوهای “یوتیوب Space” و شناسایی بهترین مشاهیر یوتیوب از طریق فعالیت هایی مانند یوتیوبFanFest ، یوتیوبRewind، از سازندگان مختلف یوتیوب پشتیبانی می کند.

محدودیت های یوتیوب در چه مواردی خلاصه می شود؟

محدودیت های بارگذاری: 20 گیگ/ 15 دقیقه (بدون تأیید حساب شما) و 128 گیگ/ 12 ساعت (پس از تأیید حسابتان).
فرمت های پشتیبانی شده ویدئویی قابل بارگزاری در یوتیوب:
MOV ، MPEG4 ، MP4 ، AVI ، WMV ، MPEGPS ، FLV ، 3GPP ، WebM ، DNxHR ، ProRes ، CineForm ، HEVC, h265
تقسیم درآمد: سازندگان 55٪ از درآمد حاصل از تبلیغات را بدست می آورند. تبلیغات از طریق Google Adsense ارائه می شود.
برنامه ها و قیمت های برتر: 11.99 دلار در ماه در ایالات متحده و 129روپیه ماهانه در هند (قیمت ها بسته به منطقه متفاوت است که شامل تماشای بدون آگهی، یوتیوب موزیک و… است)
کلام آخر…

در کشورهایی که یوتیوب را بعنوان سایت های اشتراک گذاری ویدئو محدود کرده اند، سعی کرده اند با جایگزین هایی خلا نبود یوتیوب را جبران کنند که تا حدی نیز در این امر موفق بوده اند. بطور مثال وبسایتی مانند آپارات بعنوان رقیبی محلی توانسته تا حد زیادی اعتماد کاربران را به خود جلب کند. این وبسایت و دیگر وبسایت ها اعم از نماشا، تماشا، جعبه و … با رایگان کردن اشتراک گزاری در ابتدای شروع به فعالیت و تبلیغات ابتدایی و کوتاه مدت، توانسته اند جای خود را در دل مخاطبین ایرانی باز کنند.

اگرچه هنوز افراد حرفه ای برای تولید محتوا بخصوص درآمدزایی به یوتیوب مراجعه می کنند، اما وبسایت های ایرانی بدنبال رقابتی تنگاتنگ حتی در حوزه ی درآمد زایی در حد استفاده های محلی در خاورمیانه بخصوص ایران هستند.

دسترسی به محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *