آشنایی با چند روش ساده افزایش رتبه وب سایت

افزایش رتبه وب سایت

این روزها اکثر افراد، هنگامی که به دنبال چیزی هستند از جستجوگر گوگل کمک می گیرند و بر روی اولین گزینه های نتایج جستجو کلیک می کنند. همین موضوع اهمیت افزایش رتبه و رنکینگ وب سایت بصورت مداوم در گوگل را روز به روز بالا می برد.
افزایش رتبه وب سایت به خصوص در حیطه های رقابتی به همین راحتی ها نیست زیرا امروزه در هر زمینه ای رقبای کاری و صاحبان وب سایت ها به دنبال راهکارهایی جهت توسعه فروش، بازدید بالای سایت و رسیدن به اهداف بازاریابی خود هستند.
روزانه تعدادی از صاحبان وب سایت ها با ترفندهای مختلف وب سایت خود را به صفحه اول گوگل می آورند ولی این امر دائمی نیست و بعد از مدتی ناپدید می شوند؛ دلیل این اتفاق استفاده از روش های نادرست افزایش رتبه وب سایت می باشد.
به همین منظور ما در این مقاله قصد داریم به تعدادی از روش های صحیح افزایش رتبه وب سایت و در عین حال ساده بپردازیم.

۱. کلمات کلیدی

سعی کنید کلمات کلیدی خود را هوشمندانه انتخاب کنید. میزان اهمیت یک کلمه کلیدی صرفا در بازدید بالای آن نیست بلکه مهم این است که به کمک کلمات کلیدی انتخابی خود، قادر باشید برای کسب و کارتان مخاطبان هدفمند کسب کنید.
کلمات کلیدی منتخب شما باید دقیقا مرتبط با هدفتان باشد. اگر افزایش بازدید وب سایتتان حائز اهمیت است، تمرکز بر روی کلمات کلیدی پر بازدید بهترین گزینه است و اما اگر کسب و کارتان برایتان مهم است باید بر روی آن دسته از کلماتی تمرکز کنید که مخاطبان هدف بیشتری را برای شما بوجود می آورد.

افزایش رتبه سایت

۲. محتوا

یکی از فاکتورهای مهم در افزایش رتبه وب سایت در گوگل میزان ماندگاری و تعامل کاربران با سایت شماست، که برای رسیدن به این مهم محتوای شما باید به شکل کاربردی و کاربرپسند تولید شود. بنابراین سعی کنید بر روی تولید محتوای مفید برای کاربران تان متمرکز شوید.
جدا از مبحث بهینه سازی و افزایش رتبه وب سایت، شما از طریق تولید محتوای عالی قادر خواهید بود برندتان را قوی تر کنید و از طریق اعتماد سازی مشتریان بیشتری کسب کنید، به طور کلی به کمک محتوای کاربرپسند می توانید در بین رقبایتان متمایز شوید.

۳. عنوان

از عنوان های جادویی استفاده کنید. زیرا مهمترین قسمت برای ترغیب مخاطبانتان به خواندن محتوای داخل وب سایت، انتخاب عنوان هایی جذاب است. یک عنوان خوب شما را در نتایج جست و جو نیز کمک خواهد کرد. همچنین موتورهای جستجو برچسب عنوان یا متای عنوان را یک شاخص مهم در مورد صفحه می دانند.
برچسب عنوان همان لینک آبی رنگی است که همه در صفحه نتایج موتور جستجو می بینند. بنابراین حتماً کلمات کلیدی کاربران را جستجو کنید. این عنوان با عنوان پررنگی که همه در صفحه وب شما می بینند متفاوت است. بنابراین برای دریافت کلیک های بیشتر می توانید یک عنوان برای صفحه نتایج موتور جستجو و عنوان دیگری برای صفحه وب خود بنویسید.

۴. فایل PDF

سعی کنید از تمامی محتوای خود، فایل پی دی اف آن را نیز به مخاطبانتان ارائه دهید. به تازگی یکی از تکنیک های خوب برای افزایش رتبه سایت در گوگل ارائه محتوا در قالب پی دی اف حتی به شکل مقاله، پادکست یا اینفوگرافیک می باشد. برای انجام این کار بهتر است یک لینک پی دی اف از محتوا را در انتهای صفحه قرار دهید.

5. به URL های خود هدف دهید.

URL صفحه اغلب نادیده گرفته می شود. آن ها نیز می بایست از تحقیقات کلمات کلیدی بهره مند شوند. اگر از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده می کنید نام صفحه در URL نشان داده می شود. قبل از راه اندازی صفحه آنچه را که نامگذاری کرده اید مرور کرده و URL را بررسی کنید. حتی می توانید آن را به روز کنید. اگر قبلاً صفحه ای را منتشر کرده اید حتما بازدیدکنندگان را از صفحه قدیمی خود به صفحه جدید هدایت کنید.
 

راهکار برای افزایش رتبه سایت

6.برای افزایش رتبه وب سایت خود از پیوند داخلی به صفحات دیگر استفاده کنید.

شما می توانید کلمات، موضوعات و متونی را که در یک محتوا نوشته اید به سایر موضوعاتی که قبلاً منتشر کرده اید، ارجاع دهید. پیوند یا لینک های داخلی انتخاب عبارت و افزودن پیوند به پست وبلاگ یا صفحه مورد ارجاع شما است. این پیوندها برخی از کاربران را قادر می سازد تا صفحات دیگر شما را کلیک کرده و بخوانند. اما مهم تر از همه موتورهای جستجو نیز این پیوندها را پیمایش می کنند.
به کلمات کلیدی ای که شما بیش از حد پیوند می دهید متن لنگر یا anchor text گفته می شود. این به کاربر و موتورهای جستجو زمینه مربوط به صفحه ای را که به آن پیوند می دهید می دهد. بنابراین استفاده از کلمات کلیدی معنی دار در پیوند بسیار مهم است.

7. از برچسب های ALT در تصاویر خود استفاده کنید.

تصاویر بصری از پیام موجود در صفحه پشتیبانی می کنند. کاربران و حتی موتورهای جستجو این کار را دوست دارند. به همین دلیل است که همیشه باید از برچسب های ALT توصیفی (دارای کلمات کلیدی) برای تمام تصاویر خود استفاده کنید. این برچسب ها سایت شما را در دسترس قرار می دهند.

8. طراحی مناسب وب سایت برای موبایل

همان طور که می دانید کاربران امروزه بیشتر از تلفن همراه خود برای جستجو در وب سایت ها استفاده می کنند. اطمینان حاصل کنید که طراحی وب سایت شما برای موبایل مناسب است. همچنین آن را برای بارگیری سریع صفحات، تصاویر، کد و محتوا بهینه کنید تا در افزایش رتبه وب سایت تاثیر بگذارد.

9. از منتشر کردن محتوای تکراری بپرهیزید.

موتورهای جستجو محتوای جدید و منحصر به فرد را دوست دارند. اگر در وب سایت خود محتوای تکراری دارید آن را ویرایش و کاملا متفاوت کرده یا حذف کنید. حتی اگر برخی از محتواها همپوشانی بسیاری با هم دارند می توانید آن ها را ترکیب کرده و یک محتوای کامل و مناسب بسازید.
10. یک نقشه سایت XML ایجاد کنید و خطاهای خزشی را کنترل کنید.
ارسال نقشه سایت به شما کمک می کند تا صفحات توسط موتورهای جستجو سریع تر ایندکس شوند. اگر در مرحله اول سرچ کنسول گوگل را برای سایت خود تأیید کرده اید می توانید نقشه سایت خود را به گوگل ارسال کنید.

دسترسی به محتوا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *